Keysafe

Nøkkeloppbevaring for vaktselskaper og hjemmebaserte tjenester.

Keysafe benyttes av ambulerende hjelpepersonell som på en effektiv måte skal ha aksess/tilgang til boliger.

Nøkkeloppbevaring er ansvarsfult, tidkrevende og kostbart.

Keysafe er utviklet i samarbeid med flere brannvesen som nå tilbyr brann og innbruddsalarm, rettet mot privatboligmarkedet med direkte tilknytning til 110/vakt sentralen. Keysafe er også velegnet for hjemmebaserte tjenester der man ønsker å eliminere nøkkeloppbevaring sentralt og i stedet plassere nøkkelen hos kunden, der den finnes, når det trengs. De viktigste kriteriene er:

  • Trygg og sikker oppbevaring. Keysafe er støpt i syrefast stål, kvalitet AISI 316, som eliminerer fremtidige rustdannelser og grunnet sin materialstyrke, er meget velegnet som sikkerhetsprodukt. Safen festes til yttervagg med kraftige skjulte skruer. Keysafe kan også, om ønskelig, alarmtilknyttes. Låsen er av type skivelås, låssylinder er FG godkjent, fabrikat Anchor lås. Låssystemet gir mulighet for distrikt og soneinndeling som, når nødvendig kun gir tilgang til relevant personell.

  • Diskret design og utførelse. Keysafe har en diskret utførelse og størrelse som gjør at valg av plassering av Keysafe er fleksibelt. Safen kan like enkelt monteres horisontalt over hoveddør som vertkalt ved en av dørens sider.

  • Enkel å montere/gjenbruke. Ved å åpne safen får man tilgang til innfestningskruene og Keysafe kan enkelt flyttes til nytt objekt.

Keysafe benyttes i dag av flere brannvesen på østlandet. Kontakt oss for mer informasjon

© KeyLink AS | www.keylink.no | Tlf.: +47 66 77 93 01 | E-post: firmapost@keylink.no